10 вересня - уникнути не найкращих проявів людської натури вдасться лише тим, хто зможе обмежити спілкування з малознайомими людьми і, наскільки це можливо, провести час на самоті.

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 10 вересня для Овнів

Замість того, щоб займатися важливими справами або побутовими обов'язками, краще взяти паузу й відкласти їх на інший день. Сьогодні насправді ідеальний час для відпочинку, адже це вихідний.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 10 вересня для Тельців

Навіть якщо відчуваєте велике бажання взятися до справ, не поспішайте. Плани, втілені сьогодні, не принесуть бажаного результату, а витрачені сили можуть виявитися марними.

Близнюки (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 10 вересня для Близнюки

Чудовий день для того, щоб відволіктися від буденних справ і приділити трохи часу собі. Відпочинок зараз піде на користь: спробуйте розслаблюючу ванну або прогулянку на свіжому повітрі.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 10 вересня для Раків

Щоб виконати все заплановане, варто розподілити справи рівномірно протягом дня. Якщо надто навантажити себе зранку, ризикуєте втомитися, а перенісши все на вечір, можете не встигнути.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 10 вересня для Левів

Будь-які ризики сьогодні краще виключити – навіть найменші авантюри можуть призвести до непередбачуваних втрат. Ризик програти виявиться значно вищим за шанс на виграш.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 10 вересня для Дів

Потрібно проявити поміркованість у витратах. Не варто собі відмовляти у необхідному, але й марнотратство краще залишити. Не купуйте зайвого – це може призвести до непередбачуваних витрат.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 10 вересня для Терезів

Зірки радять звернути увагу на сни, які ви побачите цієї ночі. Вони можуть не бути пророчими, проте здатні дати підказку щодо питання, яке вас хвилює.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 10 вересня для Скорпіонів

Сьогодні краще не втручатися в особистий простір інших людей, навіть якщо це хтось дуже близький. Дайте їм можливість трохи відпочити від спілкування і приділити час собі.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 10 вересня для Стрільців

Не найкращий день для особистих перемовин. Є ризик, що ви не зможете порозумітися з партнерами. Краще відкласти ці зустрічі на інший час.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 10 вересня для Козерогів

Сьогодні варто працювати в спокійному темпі. Не потрібно кидатися на справи з надмірним ентузіазмом, адже поспіх може призвести до помилок, які згодом доведеться виправляти.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 10 вересня для Водоліїв

Навіть якщо у вас заплановані важливі справи, не забувайте про відпочинок. Чергуйте роботу з перервами, інакше ви швидко втратите сили й наступний тиждень почнете втомленими.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 10 вересня для Риб

Перед тим, як критикувати когось з близьких за їхні недоліки, згадайте про власні. Вас приймають такими, якими ви є, тож варто проявити терпимість і до інших.

Раніше, портал «Стіна» писав, що вже з 1 жовтня почнуться нові відключення світла: терміново подайте лист.

Також, ми повідомляли про зимову біду: трьом містам будем найважче.

І нагадуємо, чоловікам дозволили виїзджати закордон: але є умови та обмеження.